Pages

22 December 2005

dah kol 1.39am..dah nak tido...tgk desperate housewives pon baru episode17...tp kene tido awal la sbb esok ade program ngan kak fatihah..i'm really looking fwd to the talk...tp kan aku dah lame sgt tak tulis pjg2 skit sinih kan...aku mmg nak sgt tulis..tp bz sgt2..erm, bz ngan ape yek..bz ngan mcm2...bz virtually la...kalo dok dpn nih jek, mmg mcm2 aku nak kene buat..nih pon fp tak buat lg entry utk kat cherry darm tuh..argh, ckp psl cherry, mmg sedey gakla sbb baru jek 3 hari keje tp dah takde keje dah sbb sume cherry kat farm tuh dah abis...erm, cane ek aku nak jd kaye...maybe ade hikmah...maybe aku kene btolkan balik niat aku...maybe nak ajar aku to b wiser in spending...ok2, aku kene slow down aku nye plan itu ini tuh..tp takkan la aku nak stop shopping lgsg...tuh blom aku post psl my shopping wishlist...mcm2 r...okla, kalo bukan shopping utk aku pon, aku nak shopping utk famil jugak...takkan la kot balik mesia tgn kosong jek..takkan la nak bwk balik t-shirt kangaroo jek sorg satu..or takkan la nak bwk balik koala tuh jek sorg 4 5 ekor...at least a leather handbag fo my mum..might b a watch fo my dad... n a few things fo my bro n siss...so....shopping mmg cudnt be dropped from my to-do list kan?? s fo that, kene la doakan Allah murahkan rezeki kami utk dpt keje lg pasnih...maybe in januari kan.... n 1 mo thing... i really hope i'll have enuf $ to adelaide...kalo tak ikut shue mase nih, bile lg kan? o maybe i shud write about how i spent my day today..it's a nice day, at least i did sumthing mo than just wake up-internet-eat-internet-desperatehousewives-eat-sleep.....kan kan???i hope i'll benefit from the evening!mo about the evening???ermm..not now la..nak tido!!

1 comment:

~*~norASHidah~*~ said...

oit...tak update2 dh lame ni...hehe...tgk desperate housewives lg ke bz bende2 lain nih...