Pages

26 March 2014

Free Stuffs are Good Stuffs..


Tak pernah lagi beli ape-ape from Sephora sebelum ini, namun kerana ingin cepat dan malas masuk main store mcm Parkson/Isetan haritu, saya beli facial wash dekat Sephora je.. Then dapat feee membership! Sudah tentu tidak ditolak kan kerana saya memang penggemar kad keahlian! 

Tapi bagi saya keahlian Sephora ini tidakla menarik sangat kerana RM5 baru satu point.. Lepas cukup brape ratus point ntah baru dapat small percentage off..so nak sampai ke tahap itu memang macam tak berbaloi, jika nak dibandingkan dengan Parkson.. Ada ketika Parkson beri voucher bernilai RM10 untuk setiap RM50 pembelian.. Oleh itu sedar tak sedar setiap pembelian satu set yang lebey kurang RM300-400 kita sudah akan dapat paling kurang voucher bernilai RM50.. 

Oh mengenai body wash Sephora ni, die randomly bagi saya Orange flavour.. Secara pendeknya komen saya adalah 'baunya tidak sedap dihidu' walaupon saya adalah peminat tegar citrus... Ade sape2 nak? Saya tanak dah... 

2 comments:

aniem an said...

tgl kat oncall room weh...
nnt aku pakai k
aku pun suke free stuff
tp xsuke kad ahli sebab buat penuh wallet =p

s a r a h said...

Heheh..eh bile nk dtg keje weh..